Escola d’estiu 2015

Monday, May 4th, 2015

Hola a tots. Volem informar que avui dia 4 de Maig obrim la matricula per l’escola d’estiu 2015. Tenim fulles d’inscripció i información disponible en la nostra recepció. Hi han tres grups amb places molt limitades. Grup 1 sera per fillets entre 4 i 6 anys. Grup 2 per fillets entre 7 i 9 anys i grup tres de 10 a 11 anys. El horari es de 9,00h a 13,00h Dilluns a Divendres amb mig hora avanç I despres per deixar I recollir els vostres fills.

Matrícula oberta!

Saturday, August 31st, 2013

Benvolguts amics/amigues de Fun in English,

Ens complau comunicar-vos que el nou curs comença dilluns 29 de setembre de 2014.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
Atentament,
Jonathan Hart
Fun in English
Tel: 971 365756 / 656406736
info@funinenglish.com

Entrevista, Diari Menorca

Wednesday, November 28th, 2012

Jonathan Hart, Director de l’escola

Diari Menorca de Dimarts 27/11 Entrevista sobre la vostre escola Fun in English amb en Jonathan Hart, Director de l’escola.

http://www.menorca.info/menorca/464937/els/nens/s/d/adonar/aprenent/angls#comentarios

Ja tenim mes de 100 “m’agrada” en el Facebook!!!

Tuesday, November 13th, 2012

100+ en Facebook!!!

http://www.facebook.com/funinenglish126
Dona la teva “m’agrada” en la nostra página de Facebook. No et perdis res sobre la teva escola d’anglés preferit, Fun in English!

What are you waiting for?

Tuesday, November 13th, 2012

Amb quin de tots aquests avantatges us quedau????

Com aprenen anglès els infants?

Sunday, October 28th, 2012

Us fem arribar un article de la pàgina web del British Council sobre el procès d’aprenentatge d’una llengua estrangera dels infants que corrobora que com més aviat es comença el procès, més ràpids i espectaculars són els resultats. Tot i haver-hi un període “silenciós” quan el
s infants encara no empren ni la pròpia llengua d’una manera fluïda, quan comencen a parlar ho fan amb una pronúncia nativa i emprant petites frases en la llengua estrangera de manera espontànea.

És per això que a Fun in English oferim classes d’anglès al grup de Toddlers de 2-3 anys i fins i tot a fillets i filletes encara més petits els pares dels quals estan convençuts dels avantatges de començar a escoltar l’anglès en la primera infància. La nostra alumna més joves té només 18 mesos!

http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/parents/articles/how-young-children-learn-english-another-language

Copia i aferra aquesta adreça al teu cercardor d’internet.

Fun in English obre les seves portes

Sunday, October 21st, 2012

Les portes de l’escola estaran obertes a partir de dilluns 22 d’octubre per a informació i matrícules. Dimarts 23 a partir de les 17 hores ho celebrarem amb una festa inaugural a la qual esteu tots convidats! Podreu veure les nostres instal·lacions i conèixer els professors. Us hi esperem!

Els nostres fulletons ja volen per tota la ciutat!

Wednesday, October 17th, 2012


Ja n’heu trobat un?
Si us han agradat, espereu a veure l’escola… està quedant espectacular. Us convidem a passar-hi a partir de dilluns dia 23 per veure les instal·lacions, conèixer els professors i fins i tot matricular-vos!
Us esperem!

És ve que no ho sabies?

Monday, October 15th, 2012


Tothom sap que l’anglès és la llengua més utilitzada del món. Tot i així, quines en són les proves? Heus aquí les més importants.
Sabies que:
• hi ha 2.700 idiomes al món
• l’anglès és la llengua oficial de 88 països. Això vol dir 88 varietats oficials de l’idioma. Tot i així, tots els anglòfons s’entenen entre ells, ja que les variacions no són tan exagerades com per fer-les incomprensibles. Així, no cal patir. Tant si el professor és britànic, com si és americà o australià, l’anglès que aprendreu el podreu fer servir a tot arreu.
• més d’un bilió de persones al món estudien anglès en aquests moments
• segons l’Oxford English Dictionary, hi ha 500.000 paraules en anglès 1.000.000, si hi incloem paraules científiques Pot arribar fins a 2 milions si parlem del vocabulari especialitzat de certs oficis, com per exemple el de tatuador
• una persona de cultura mitjana coneix unes 20.000 paraules i en fa servir, més o menys, unes 2.000 diàriament
• és la llengua oficial dels Jocs Olímpics
• l’anglès es l’idioma que més es parla i s’escriu al món
• més de 750 milions de persones fan servir l’anglès, però només uns 350 milions el tenen com a llengua materna? (aquesta darrera xifra només la supera el nombre de gent que parla una de les moltes varietats del xinès)
• uns 700 milions de persones parlen l’anglès com a segona llengua.
• el 80% del llenguatge informàtic és en anglès
• el 75% del correu del món és en anglès
• el 75% dels fax que es fan al món són en anglès
• la llengua que més es fa servir per Internet és l’anglès
• més de la meitat d’articles als diaris científics del món són en anglès
• l’anglès és l’idioma de la navegació i de l’aviació
• cinc de les companyies de difusió més grans del món (CBS, NBC, ABC, BBC I CBC) transmeten en anglès
• tots els pilots dels vols internacionals s’han d’identificar en anglès.

Aprendre una llengua…. amb música.

Sunday, October 14th, 2012

“La correlació entre els mecanismes musicals i lingüístics del nostre cervell està provada científicament.”
No us sembla curiós com ens podem oblidar del nom d’una persona i, en canvi, recordem la lletra de cançons que fa anys que no escoltem? Hi ha un lligam entre llenguatge i música que ho fa possible. Durant milers d’anys, abans que aparegués l’escriptura, les tradicions orals es passaven de generació en generació a través de tonades musicals. Una tècnica, doncs, ancestral i més que provada!
Per què introduir la música en una classe d’anglès?
A primera vista, la música ajuda a escoltar i repetir el vocabulari i, sens dubte, fa les sessions més divertides i participatives. Els nens canten les cançons a qualsevol lloc i poden escoltar-les a casa o al cotxe, proporcionant un estímul d’aprenentatge que reforça allò après dins l’aula.
A més, la música estimula una part del cervell diferent però complementària a la que s’estimula durant l’adquisició del llenguatge. Els fillets que són exposats des de ben petits a una llengua estrangera i/o a estímuls musicals mostren un major desenvolupament de les seves habilitats cognitives generals. Combinant ambdues coses, els resultats són espectaculars.
En resum:
• Paraules i expressions, sobre tot en una llengua estrangera, són molt més fàcils de recordar quan van acompanyades de música.
• Els fillets gaudeixen cantant les cançons i, per tant, practiquen la parla i l’escolta activa de la llengua contínuament.
• Els CDs són divertits, i els nens els escolten a casa, al cotxe, etc, la qual cosa reforça l’aprenentatge entre sessions a l’escola.
• La combinació de l’ús de la música, cançons, teatre, jocs i art fan que les classes siguin dinàmiques i divertides, on l’atenció dels fillets es manté.
• La música i el llenguatge són complementaris, sent ambdós crucials per al desenvolupament del fillets.